Hoe kan ik een bestand op mijn website zetten, zoals bijvoorbeeld een pdf?

De eenvoudigste manier om documenten ter download aan te bieden via je website, is door op de gewenste pagina een alinea aan te maken van het type Documenten. Handig voor bijvoorbeeld je brochure in Acrobat Reader (PDF) formaat of een prijslijst als Excel bestand.

Plaats de bestanden één voor één, door op de knop Bladeren te klikken en het gewenste bestand op te zoeken op je computer. Klik daarna op Start de upload. Na het uploaden kun je de bestanden een passende naam geven door op de naam te klikken, een nieuwe naam in te voeren en Enter te toetsen op de nieuwe naam op te slaan.

Los uploaden

Een alternatieve werkwijze is via Extra > Online documenten je bestanden uploaden en er vervolgens via een (tekst)link naar verwijzen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een banner laten verwijzen naar een Excelsheet of in een tekst een verwijzing maken naar een formulier in Word.

Maak je website gewoon zelf

Zelf je website maken? Met Mooiesite.nl kun je direct aan de slag.

Onze Online beheeromgeving maakt het bewerken van je website écht eenvoudig. Probeer het vandaag. Bestel hier je gratis en vrijblijvende demo.

Probeer Mooiesite gratis

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *