Hoe kan ik meer dan 50 producten toevoegen aan een pagina?

Als je bezig bent met het vullen van je webwinkel kan het zijn dat je volgende melding krijgt:

“Er kunnen geen alinea’s meer worden toegevoegd. Je huidige pagina kan maximaal 50 alinea’s bevatten.”

We kunnen het maximale aantal alinea’s per pagina voor je aanpassen, stuur daarvoor gewoon even een mailtje naar support@mooiesite.nl.

We raden je echter aan om niet teveel artikelen op één pagina te plaatsen (dat geldt niet alleen voor de webwinkel, maar ook voor de andere pagina’s van je website). Ten eerste maakt het de pagina erg onoverzichtelijk, omdat het scherm heel lang wordt. Ten tweede wordt de laadsnelheid van de betreffende pagina van je website erg vertraagd. En dat vinden niet alleen bezoekers vervelend, maar het kost je ook punten bij zoekmachines zoals Google. Daardoor wordt je website minder goed gevonden of zelfs geheel uit de Google index verwijderd.

Maar hoe zet ik dan veel producten online?

Als je in je webwinkel veel producten wil aanbieden, verdeel ze dan onder in logische categorieën en maak voor iedere productcategorie een aparte pagina aan (je kunt er ook subpagina’s van maken). Op die manier kunnen je bezoekers bovendien sneller vinden wat ze zoeken.

Maak je website gewoon zelf

Zelf je website maken? Met Mooiesite.nl kun je direct aan de slag.

Onze Online beheeromgeving maakt het bewerken van je website écht eenvoudig. Probeer het vandaag. Bestel hier je gratis en vrijblijvende demo.

Probeer Mooiesite gratis

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *