Kan ik ook RSS feed maken?

Bezoekers van je website kunnen de updates in je weblog heel eenvoudig volgen door zich aan te melden voor je RSS-feed. Daardoor blijven ze direct op de hoogte nieuwe artikelen in je weblog.

Wat is een RSS feed?

RSS is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de updates van een website kunt abonneren. Zodra er een nieuw artikel op zo’n website verschijnt, krijg je daar via je RSS-reader direct bericht van. Daarnaast biedt een RSS-feed de mogelijkheid om informatie of nieuws van één website op een andere website te presenteren. Op die manier maak je (updates van) je weblog eenvoudiger bekend bij anderen.

De meest gebruikte toepassing voor het lezen van RSS-feeds zijn de zogenaamde RSS-readers. Daar bestaan er heel veel van, in allerlei soorten, Google er maar eens naar. Daarnaast hebben de meeste nieuwe browsers een interne RSS-reader en kun je RSS-feeds instellen in Outlook.

Maak je website gewoon zelf

Zelf je website maken? Met Mooiesite.nl kun je direct aan de slag.

Onze Online beheeromgeving maakt het bewerken van je website écht eenvoudig. Probeer het vandaag. Bestel hier je gratis en vrijblijvende demo.

Probeer Mooiesite gratis

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *